AMMATTIJÄRJESTÄJÄ

MILLOIN

Simppelisti silloin, kun sinulla on tavaraa tai tila, joka pitäisi saada läpikäytyä ja järjestettyä loogisesti. Taustatilanteita on monenlaisia: yleinen sekasorto, alkuun pääsemisen vaikeus, kiire, muutto, loppuelämän siivous, kuolinpesän läpikäynti jne.

MITEN ALKUUN

Kartoitamme tilanteesi etänä tai paikanpäällä, sekä tavoitteet ja aika-arvion työlle. Pääsääntöisesti työ toteutetaan yhdessä ja työtahti määräytyy sinun mukaasi.

TYÖN AIKANA

Olen apukädet, neuvonantaja, suunnittelija, tsemppaaja, kenties kyseenalaistajakin. 

Osana työtä tai työn lomassa voimme pohtia millaiset asiat vaikuttavat arkeesi ja kodin ylläpitoon, tai onko ajankäytössä, ostos- ja kierrätystottumuksissa jotain mitä voisi tehostaa paremmin arkea tukevaksi. 

POISTETTAVAT TAVARAT

Päätökset poistettavista tavaroista teet aina sinä. En kuljeta kierrätykseen meneviä tavaroita. Tarvittaessa voimme kartoittaa sinulle sopivan tavaroiden noutopalvelun.

TYÖHÖN MENEVÄ AIKA

Aikaan vaikuttaa moni asia: tavaran määrä ja koko sekä tilan koko. Kaiken kattava pöly. Tahti, jolla teet päätöksiä tavaroista vaikuttaa oleellisesti aikaan. Jos tunnesiteet tavaroihin ovat vahvoja, tai läpikäyminen on erityisen tarkkaa ja yksityiskohtaista, työaikaa voi olla vaikea määritellä etukäteen.

Arvioita: pienehkö eteinen komeroineen tai vaatehuone 3-4 h, keittiö 5 h, lastenhuone 4 h, muutama kasa ja/tai mappi asiakirjoja ja papereita 3-6 h. 

⚜ 

Olen koulutettu ammattijärjestäjä ja sisustusstailaaja. Koulutukseltani olen myös mm. sihteeri ja kiinteistöedustaja.

Aikuisen autismikirjolaisen äitinä minulla on kohtuullinen ymmärrys nepsy-piirteiden vaikutuksista esimerkiksi toiminnanohjaukseen ja tavarasuhteeseen. Vuosien mittainen vertaiskokemus vaikeasta masennuksesta sekä ikäihmisen muistisairaudesta tuovat näkökulmaa ihmisen muuttuviin toimintatapoihin.


HINNASTO

ETÄKARTOITUS

0 €

Työn kartoitus voidaan tapauskohtaisesti toteuttaa puhelimitse. 

Etäkartoitus on veloitukseton


KARTOITUSKÄYNTI  

65 € | 1 h

Kartoitamme järjestämistä kaipaavan tilan/tilat, tavoitteet ja toteutuksen. Käynti ei sido työtilaukseen. Sopii myös  konsultoinnin näkökulmasta omatoimisen järjestämisen tueksi. Tampereen ulkopuoliset kartoituskäynnit sovitusti.

⚜ 

PERUSPAKETTI

3 h | 195 € 

- Lisätunnit 55 €/h

- Minimitilaus 3 h/käynti

⚜ 

URAKKA

Suuremmat urakat edullisemmalla hinnalla, joka sovitaan työn keston ja sisällön mukaan. 

⚜  

KOTITALOUSVÄHENNYS

Voit hakea verottajalta kotitalousvähennystä -60 % laskun loppusummasta (omavastuu 100 €/v), kun työ tehdään omassa kodissa tai vapaa-ajan asunnossa, vanhempien tai iso-vanhempien kodissa. Lue lisää vero.fi.

Yritykseni on rekisteröity ennakkoperintä- ja alv-rekistereihin.

PERUUTUSEHDOT

Tilattu työ on sitova. Tilauksesta tehdään kirjallinen sopimus. Peruutuksesta alle 2 vrk (48 h) ennen sovittua aloitusajankohtaa veloitetaan 195 €. Muut peruutukset 65 €. Työ voidaan siirtää veloituksetta kerran, siirrosta sovittava vähintään vuorokautta aiemmin.

MAKSUTAVAT

Kortti-, Mobilepay- tai käteismaksu työn yhteydessä. Laskutus sovittaessa. Hintoihin sisältyy alv 24 %.

TOIMINTA-ALUE

Pääasiallinen toiminta-alue on Tampere sekä lähialueet hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Kysäise toki, vaikka työkohde olisi kauempanakin.