TILAA AIKA ARKEEN TAI VIIKONLOPULLE!

STAILAUS


Kodin stailaus

Stailauksen tavoite on tilan kokonaisilmeen selkeyttäminen ja viihtyisyyden lisääminen. Stailaus rakentuu 

  • olemassa oleviin esineisiin ja huonekaluihin 
  • tavaroiden vähentämiseen
  • tavaroiden järjestämiseen
  • pintapuoliseen siivoukseen 

Voimme ideoida, suunnitella ja tehdä yhdessä tai voit antaa kaiken toteutettavakseni. Työstä ei tehdä kirjallista asiakasmateriaalia.

Värimaailman muutosta, uusia hankintoja tai esimerkiksi huonekalujen tuunausideoita tai korjaustarpeita voidaan kartoittaa tarpeen mukaan.

Kodin myyntistailaus

Asuttuihin/kalustettuihin koteihin asunnon myyntiprosessin tueksi.

Myyntistailauksella korostetaan asunnon parhaita puolia, kuitenkaan peittämättä mahdollisia virheitä. 

Stailaus perustuu

  • liiallisen tavaran poistamiseen näkyviltä
  • paikkojen siistimiseen ja järjestämiseen
  • parhaan mahdollisen järjestyksen luomiseen

eli asunnon potentiaalin korostamiseen sekä siistin ja selkeän yleisilmeen luomiseen.

Potentiaalinen ostaja on kiinnostunut tilojen toimivuudesta ja mahdollisuuksista omaan käyttöönsä. Liiallinen tavaramäärä, sotku tai kalusteiden toimimaton sijoittelu vie huomiota itse tilasta ja vaikeuttaa kokonaisuuden hahmottamista. 

Sisustusstailaaja

Olen aina ollut intohimoinen sisustaja ja järjestelijä. Olen kuluttanut puoli ikää (aika kauan siis) sisustaen, muunnellen ja kokeillen lukuisia eri variaatioita kodin sisustuksessa ja siinä sivussa kuluttanut pinotolkulla sisustuslehtiä ja -kirjoja. Oman sisustusliikkeen ikkunoita ja liikettä somistin kolmisen vuotta. Rakastan vanhaa tavaraa, kierrätystä, kirppareita ja huutokauppoja. 

Sisustusstailaajan opinnot suoritin muutama vuosi sitten. Olen koulutukseltani myös kiinteistöedustaja ja takanani on 15 vuoden kokemus kiinteistönvälityksen tukitehtävistä, joten kodit ja niihin liittyvät asiat ovat tulleet tutuksi sitäkin kautta.

Peruutusehdot 

Työn tilaus on sitova. Jos työ perutaan alle 2 vuorokautta (48 h) ennen työn alkamista, työ veloitetaan kokonaisuudessaan. Muista peruutuksista veloitetaan 49 €. 

Lue tästä PALVELUEHDOT kokonaisuudessaan.

Maksutavat

Maksun voi suorittaa pankkikortilla työn yhteydessä. Sovitusti laskutuksena tai käteisellä. Hintoihin sisältyy alv 24 %. Stailaus ei ole kotitalousvähennyskelpoista.

HINNASTO


TUTUSTUMISKÄYNTI

0 € | 49 €

Käynnillä kartoitamme stailattavan tilan, työn sisällön sekä toteutustavan. Mikäli työtä ei tilata tutustumiskäynnillä, veloitetaan käynnistä 49 €.


STAILAUS

3 h | 195 €, lisätunnit 49 €/h


NEUVONTAKÄYNTI 

1-2 h | 130 € 

Kun tarvitset ulkopuolista näkemystä ja neuvoja omatoimiseen stailaukseen tilaa neuvontakäynti. Tutustumme yhdessä tilaan ja kartoitamme tavoitteesi. Saat suullisia vinkkejä kuinka järjestää ja selkeyttää tilaa. 

Palvelualue Tampereen kaupunkialue.