TILAA AIKA ARKEEN TAI VIIKONLOPULLE!


SISUSTUSSTAILAAJA

Koti muodostuu monenlaisista palasista - kalusteista, pienesineistä, rakkaudella haalituista ja vaalituista, kotiin ajautuneista ja saaduista tavaroista, sekä kaiken tuon sijoittelusta. Ympärillämme oleva vaikuttaa siihen, miten koemme tilan ja viihdymmekö siellä. 

EKOLOGISESTI

Stailauksella autan löytämään kotiisi tasapainoisen, selkeän ilmeen. Toteutus ensisijaisesti kodissasi (tai varastossa) olevilla tavaroilla ja kalusteilla. Tarvittaessa autan kartoittamaan uusien kalusteiden ja tavaroiden tarvetta tai värimaailman muutosta.

Sisustusliikeyrittäjänä tein vuosia liiketilastailausta ja ikkunasomistuksia. 

Sisustusstailaajan opinnot suoritin muutama vuosi sitten. Olen myös kiinteistöedustaja ja työskennellyt pitkään sihteerinä kiinteistönvälitystoimistoissa.

OMAKSI ILOKSI

Stailaus rakentuu 

  • olemassa oleviin esineisiin ja kalusteisiin 
  • tavaroiden vähentämiseen
  • tavaroiden järjestämiseen
  • pintapuoliseen siistimiseen (siivous sopimuksen mukaan)

Ideointia ja suunnittelua voidaan tehdä yhdessä tai voit antaa kaiken toteutettavakseni. Työstä ei tehdä kirjallista suunnittelumateriaalia ellei toisin sovita.

Värimaailman muutosta, uusia hankintoja tai esimerkiksi huonekalujen tuunausideoita tai korjaustarpeita voidaan kartoittaa tarpeen mukaan.

MYYNTIÄ VARTEN

Asuttuihin/kalustettuihin koteihin asunnon myyntiprosessin tueksi.

Myyntistailauksella korostetaan asunnon parhaita puolia, luodaan selkeä kokonaisuus, kuitenkaan peittämättä mahdollisia virheitä. 

Stailaus perustuu

  • liiallisen tavaran poistamiseen näkyviltä
  • paikkojen siistimiseen ja järjestämiseen (kts. erillinen siivous)
  • parhaan mahdollisen järjestyksen luomiseen

Potentiaalinen ostaja on kiinnostunut tilojen toimivuudesta ja mahdollisuuksista omaan käyttöönsä. Liiallinen tavaramäärä, sotku tai kalusteiden toimimaton sijoittelu vie huomiota itse tilasta ja vaikeuttaa kokonaisuuden hahmottamista. 

PERUUTUSEHDOT

Työstä tehdään kirjallinen sopimus. Peruutus veloituksetta viimeistään 48 h ennen sovittua työn alkamisajankohtaa. Alle 48 h tehdystä peruutuksesta laskutetaan peruspakettia vastaava summa (260 €).

MAKSUTAVAT

Maksun voi suorittaa pankkikortilla työn yhteydessä. Sovitusti laskutuksena tai käteisellä. Hintoihin sisältyy alv 24 %. Sisustusstailaus ei ole kotitalousvähennyskelpoista.


HINNASTO

TYÖN KARTOITUS

0 € | 65 € (30-45 min) 

Käynnillä kartoitetaan työn kohde ja tavoite sekä aika-arvio. Mikäli työtä ei tilata kartoituskäynnillä, veloitetaan käynnistä 65 €.

Työn kartoitus voidaan tapauskohtaisesti toteuttaa myös puhelimitse + valokuvien avulla.


PERUSPAKETTI

4 h | 260 € 


LISÄTUNNIT PERUSPAKETTIIN

52 €/h 


KONSULTOINTIKÄYNTI 

2 h | 130 € 

Kun tarvitset ulkopuolista näkemystä ja neuvoja omatoimiseen stailaukseen tilaa neuvontakäynti. Tutustumme tilaan ja kartoitamme tavoitteesi. Saat suullisia vinkkejä kuinka järjestää ja selkeyttää tilaa. 

Palvelualue Tampereen kaupunkialue.