TILASTAILAUS

- kodin  on panostus omaan hyvinvointiin -


KONSULTOINTIKÄYNTI

1 h - 65 €     2 h - 110 €

Neuvontakäynti on hyvä apu, kun haluat tehdä itse kaiken ja myllätä kodin uuteen järjestykseen, mutta et tiedä kuinka etenisit. Katsotaan yhdessä stailattava tila tai tilat. Saat samalla vinkkejä kuinka teet tilasta toimivamman ja viihtyisämmän olemassa olevia huonekaluja ja esineitä käyttäen. 


TILASTAILAUS

2 h - 120 €, lisätunnit 48 €/h

Stailauksella tilasta saadaan sopivalla huonekalu- ja esinemäärällä, sekä loogisella ja käytännöllisellä sijoittelulla viihtyisä tila, joka toimii ja jossa viihdytään.

Stailauksen perustana on olemassa olevat tavarat, joten stailaus on ekologinen ja edullinen vaihtoehto kodin viihtyisyyden parantamiseksi. Samalla on toki mahdollista ja luontevaa kartoittaa, onko jollekin uudelle kalusteelle tai tilan viimeistelevälle tekstiilille tarvetta.


KODIN MYYNTISTAILAUS 

2 h - 120 €, lisätunnit 48 €/h

Myyntistailauksella kodista saadaan korostettua sen parhaita puolia, kuitenkaan peittämättä mahdollisia virheitä. Potentiaalinen ostaja on kiinnostunut tilojen toimivuudesta omaan käyttöönsä ja haluaa hahmottaa tilojen mahdollisuudet. Liiallinen tavaramäärä vie huomion varsinaisesta asiasta. 


PERUUTUSEHDOT LYHYESTI

Sovittu tilaus on sitova.

Jos sovittu työ peruutetaan alle 2 vuorokautta (48 h) ennen työn alkamista työ veloitetaan kokonaisuudessaan.  Aiemmasta peruutuksesta veloitetaan 48 €.

MAKSUEHDOT LYHYESTI

Sovitusti pankkikorttisuorituksena tai laskutuksena.

Stailauksiin ei sisälly erillistä kartoituskäyntiä.