TAUSTAA

Hei - kiva kun löysit tänne, tervetuloa!

Vuonna 2020. kun olin lopettanut sisustusliikkeeni pitämisen, mietin, mitä nyt haluaisin tehdä. Kotia sisustaessa ja vaihtoehtoja punnitessa palaset alkoivat loksahdella kohdilleen. Halusin tehdä työtä, jossa voin konkreettisesti olla hyödyksi ja josta on iloa asiakkaan jokapäiväisessä elämässä. Työpöydän ääressä työskenteleminen ei tuntunut enää houkuttelevalta vaihtoehdolta. Sisustaminen, suunnittelu, vanhat tavarat ja niiden korjaaminen, kierrättäminen, puutarha - kaikenlainen koteihin ja ympäristöön liittyvä on aina ollut lähellä sydäntä ja liittynyt tavalla tai toisella elämääni työn tai harrastusten muodossa.

Kotien parissa olen työskennellyt parikymmentä vuotta: kiinteistönvälityksessä sihteerinä sekä oman sisustusliikkeen puitteissa uuden ja vanhan sisustustavaran parissa. Aiemmin olen tehnyt töitä mm. graafisena suunnittelijana ja projekti/kuvaussihteerinä. Koulutukseltani olen muun muassa kiinteistöedustaja ja sihteeri.  

Uusi vaihe kohti uusien suunnitelmien toteuttamista oli kouluttautuminen ammattijärjestäjäksi sekä sisustusstailauksen opinnot, joiden lisäksi suoritin osatutkinnon kodinhuoltajan tutkinnosta kotisiivousten parissa. Näin sain entistä paremman pohjan sille mitä nyt teen.  

Näillä valmiuksilla haluan omalta osaltani auttaa sinua luomaan viihtyisämmän ja toimivamman huomisen kodissasi. Työskentely kotonasi on minulle luottamustehtävä.

Nähdään arkisten, mutta tärkeiden asioiden äärellä.

- Tiina Vihervaara

OTA YHTEYTTÄ