STAILAUS

Stailaus on sinun valintasi, kun

- sinusta tuntuu ettei kodin järjestys toimi, mutta et oikein tiedä, mitä tehdä

- haluat muuttaa jonkin tilan toimivuutta

- suunnittelet kodin myyntiä, mutta haluat sen ensin mahdollisimman edustavan näköiseksi


Kuinka työ etenee?

 Stailauksessa lähtökohtana on kodissa jo oleva tavara ja sen hyödyntäminen, uudelleen sijoittaminen ja usein myös vähentäminen. Voimme myös kartoittaa, millaisin hankinnoin on mahdollista saada tilaan uutta ilmettä ja toimivuutta. Mietitään, mitkä ovat juuri sinun tarpeesi parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Työ voidaan toteuttaa sinun kanssasi työskennellen tai ilman sinua, kuinka sovitaan.

Yhteydenottosi jälkeen teemme puhelimitse ja/tai valokuvien avulla kartoituksen työstä ja sen tavoitteista. Mikäli tilaat työn, käymme tavoitteet ja tilat läpi vielä paikan päällä juuri ennen työn aloitusta. Vasta tämän jälkeen alkaa veloitettava työaika, kartoitus on sinulle veloitukseton. Kokonaisaika kartoitukselle n. 0,5-1 h.

Palvelun tilaus on sitova - lue palveluehdot tästä

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

Palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia -40 %. 

Lisätiedot vero.fiMYYNTISUUNNITELMIA 65 €/h - minimi 2 h

Kun olet myymässä kotiasi, potentiaalinen ostaja haluaa esittelykäynnillä kartoittaa mm. asunnon toimivuuden omiin tarpeisiinsa. Myyntistailauksen tarkoitus on tukea tilojen hahmottamista ilman, että itse sisustus vie liikaa huomiota, tavaraa on tilaan nähden sopiva määrä ja sijoittelu tukee asunnon parhaita puolia. Asunnon mahdollisia virheitä ei peitetä, mutta hyviä puoli korostetaan mahdollisuuksien mukaan. Tarpeen mukaan myös yleinen siisteys katsotaan kohdilleen, joko sopimukseen kuuluvana tehtävänä tai asiakkaalle vinkkejä antamalla. Stailauksessa ei käytetä tilaan sijoitettavia uusia tavaroita.

Asunnon ostaminen on vahvasti myös tunnepohjainen asia ja stailauksen tuomat edut voivat näkyä asunnon lyhyemmässä myyntiajassa ja sitä kautta myös paremmassa myyntihinnassa.

Palvelualue tällä paketilla n. 10 km säteellä Tampereen keskustasta.

KOTI KIVAKSI 65 €/h - minimi 3 h

Lastenhuone ei toimi, olkkarikin voisi olla jotenkin parempi ja työhuone - voi apua! Kun sormi menee suuhun kodin tilojen kanssa, mutta olet kuitenkin pääasiassa tyytyväinen sisustushankintoihisi, et vaan tiedä mitä tehdä saadaksesi kaiken järjestettyä ja mitä kenties pitäisi poistaa.

Autan sinua löytämään uuden toimivan järjestyksen ja viihtyisän kokonaisuuden. Lähtökohtana on kotonasi jo oleva tavara, olethan sen syystä sinne hankkinut. Mikäli haluat tilaan myös uutta, autan sinua kartoittamaan mitä se voisi olla ja miten voit lähteä toiveitasi toteuttamaan. Räätälöidään paketin sisältö toiveidesi mukaan.

Viihtyisä ympäristö tuo hyvää mieltä ja vähentää stressiä, parhaimmillaan lisää luovuutta ja uusia oivalluksia.


MIXAA OMA PAKETTI

minimi 5 h - 375 €, lisätunnit 65 €

Mikäli sinusta tuntuu, että kotisi kaipaa vähän kaikenlaista, voimme myös räätälöidä paketin, joka sisältää stailauksen lisäksi järjestämistä ja/tai ylläpitosiivousta. Tällä paketilla minimiaika 5 h. Myös tästä paketista kotitalousvähennys 40 %.