TILAA AIKA ARKEEN TAI VIIKONLOPULLE!

PALVELUT KOTITALOUKSILLE


HINNASTO


NEUVONTAKÄYNTI 

1 h - 65 €

Omatoimisen järjestämisen tueksi. Käymme läpi järjestämistarpeesi ja tilat, saat suulliset ohjeet työn aloittamiseksi ja eteenpäin viemiseksi. 

Sisältää sähköpostitse toimitettavat yleisvinkit oman toiminnan hahmottamiseen, järjestämiseen sekä järjestyksen ylläpitoon. Tilaa tarvittaessa uusintakäynti työsi tueksi.

Neuvontakäynti sopii myös tilanteisiin, jolloin harkitset järjestämistyön tilaamista ja haluat vielä harkita eri mahdollisuuksia.
JÄRJESTÄMISKÄYNTI

3 h - 180 € 

Pieneen järjestämistarpeeseen, kuten pieni vaatehuone. Hyvä aika isomman työn aloitukseksi tai omatoimisen järjestämisen aloittamisen tueksi. Työn kartoitus puhelimitse.


JÄRJESTÄMISKÄYNTI 

5 h - 275 €

Hieman isomman tilan järjestämistarpeeseen, kuten keittiö tai työhuone. Työhön sisältyy n. 30 minuutin kartoituskäynti paikan päällä. Jos työtä ei tilata käynnillä, laskutetaan käynnistä 50 €.  


JÄRJESTÄMISPAKETTI

3 x 3 h - 450 €

Kun järjestettävänä on pieniä kohteita siellä ja täällä tai keskittymisen kanssa on vaikeuksia, tämä paketti on osoittautunut hyväksi työskentelyajaksi. Työhön sisältyy n. 30 minuutin kartoituskäynti paikan päällä. Jos työtä ei tilata käynnillä, laskutetaan käynnistä 50 €.


JÄRJESTÄMISPAKETTI

2 x 5 h - 490 €

Kaksi tehokasta järjestämispäivää. Työhön sisältyy n. 30 minuutin kartoituskäynti paikan päällä. Jos työtä ei tilata käynnillä, laskutetaan käynnistä 50 €.


JÄRJESTÄMISEN TEHOPAKETTI

4 x 5 h - 960 €

Tehokkaat neljä päivää, jolla pääsemme pureutumaan jo suurempaankin epäjärjestykseen. Tunnit tulee käyttää neljän viikon aikana. Työhön sisältyy n. 30 minuutin kartoituskäynti paikan päällä. Jos työtä ei tilata käynnillä, laskutetaan käynnistä 50 €.


LISÄTUNNIT: 48 €/h


Pääasiallinen palvelualueeni Tampereen kaupunkialue (AB-vyöhyke), ulkopuoliset alueet tapauskohtaisesti. Kysy!

 Hintoihin sisältyy alv 24 %. Kotitalousvähennys työstä 60 %, omavastuu 100€/vuosi. Lisätiedot vero.fi 

Alla linkki laskuriin, jossa voi laskea kotitalousvähennyksen suuruuden työstä. 


PERUUTUSEHDOT LYHYESTI

Sovittu tilaus on sitova.

Jos varaus peruutetaan 2 vuorokautta (48 h) ennen työn alkamista työ veloitetaan kokonaisuudessaan. Aiemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 €.

MAKSUEHDOT LYHYESTI

Sovitusti pankki/luottokortilla tai laskutuksena.

TAVAROIDEN POISKULJETUS

Huomioithan jo tilausta tehdessäsi, että tarvittaessa kuljetan asiakkaan pois vietäviä tavaroita korkeintaan kassin, parin verran/käynti, johtuen siitä, että käytän julkisia kulkuneuvoja. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tavaroiden kuljettamiseen, autan parhaan mahdollisen vaihtoehdon valitsemisessa ja tarvittaessa tilaamisessa. 

 AIKA-ARVIO JÄRJESTÄMISELLE

Ajankuluun vaikuttaa tavaramäärän lisäksi nopeus, jolla teet päätöksiä tavaroista. Karsinta on aikaa vievin vaihe. Suuntaa-antavia aikoja: pieni vaatehuone/huone 3-5 h, isompi huone tai vaatehuone, keittiö tms. 5-6 h.


LISÄPALVELU 

SISUSTUSSTAILAUS 

50 €/h 

Kodin tilan tai koko kodin freesaus olemassa olevilla huonekaluilla ja tavaroilla. Samalla voimme kartoittaa mahdollisia tarvittavia tuotehankintoja.

Lisäpalveluna kotitalousvähennyskelpoinen 60 %. Kysy lisää.


LISÄPALVELU 

KERTASIIVOUS 

45 €/h

- Kun  koti on järjestetty ja halutaan siivouksella loppusilaus, Tilataan eri ajankohtaan, minimi 2 h.

- Muuttosiivous uuteen tai vanhaan kotiin

- Kodin siivous esimerkiksi juhlia varten tai ihan vaan arjen helpottamiseksi

Työ tehdään pääsääntöisesti asiakkaan siivousvälineillä. Siivousaineet kuuluvat hintaan. Ei järjestämiseen liittyvänä lisäpalveluna minimitilaus 3 h.

Kotitalousvähennys 60 %.