JÄRJESTÄMINEN

Järjestäminen ammattijärjestäjän kanssa on paikallaan, kun

- kodin tai työpaikan tavarapaljous ahdistaa

- komerot, varasto, kellari tai nurkat ovat sekaisin

- järjestyksenpito on vaikeaa ja tavarat on aina hukassa

- edessä on muutto pienempään tai kuolinpesän tyhjennys

- kahden talouden sovittaminen yhdeksi yhteiseksi taloudeksi

- aikuistuneet lapset jättivät "tyhjän pesän" jälkeensä

- et vain tiedä mistä aloittaa tai mitä tehdä


Kuinka työ etenee?

Työ tehdään yhdessä asiakkaan kanssa, ellei toisin sovita. Päätökset poistettavista ja säilytettävistä tavaroista tekee aina asiakas - kannustan ja autan tekemään päätöksiä, olen henkilökohtainen sparraajasi ja autan tietenkin myös käytännön työssä. Yhdessä mietimme ja luomme juuri sinulle sopivat ja toimivat ratkaisut, sekä keinot ylläpitää tiloja ja järjestystä jatkossa.

Yhteydenottosi jälkeen teemme etänä puhelimitse ja/tai valokuvien avulla kartoituksen työn sisällöstä ja sen tavoitteista. Kun tilaat työn, käymme tavoitteet ja tilat läpi vielä paikan päällä juuri ennen työn aloittamista. Vasta tämän jälkeen alkaa veloitettava työaika, kartoitus on sinulle veloitukseton. Kokonaisaika kartoitukselle n. 0,5-1 h.

Palvelun tilaus on sitova - lue palveluehdot tästä.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

Palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia -40 %.

Lisätiedot: vero.fi

KASAT HALLINTAAN 4 h - 260 €

Tässä ajassa ehdimme järjestää kodin pienempiä tiloja, kuten vaatehuoneen tai joitakin kaappeja. Lastenhuone tai pieni varasto mahtuvat tähän aikatauluun. Pienehkö keittiö tai keittokomero kaappeineen. Asiakirjojen tai valokuvien järjestäminen sopii tähän pakettiin mainiosti.

Neljässä tunnissa ehdimme saada paljon näkyvää aikaan, Kenties juuri sen pahimman murheenkryynin taltutetuksi ja takaraivosta pois nakuttamasta. Tästä on hyvä jatkaa järjestetyn tilan ylläpitoa iloisin mielin.

NURKAT KUNTOON 6 h - 390 €

Kuudessa tunnissa ehdimme siistiä ne kirjaimellisesti nurkissa ja tasojen päällä tai sänkyjen alla olevat kasat useammastakin huoneesta tai vaihtoehtoisesti yhden tavarakaaoksessa olevan huoneen. Myös suurempi vaatehuone tulee kuin uudeksi näissä aikapuitteissa. Keittiön isompikin kaaos mahtuu tähän aikarajaan, jos pinnat itsessään eivät vaadi erityistä huomiota (rasvaisten pintojen puhdistus on aikaa vievää).

Kuuden tunnin urakka on melkoinen suoritus ja sen jälkeen voit ylpeänä katsella aikaansaannoksia ja jatkaa kirjaimallisestikin puhtaalta pöydältä eteenpäin.

KAAOKSESTA KODIKSI 6 h - 390 €

+ lisäpäivät 55 €/h - minimi 4 h

Kun koti on hieman suuremmassa kaaoksessa ja/tai järjestettäviä huoneita tai tiloja on useampia, suosittelen tätä pakettia. Kartoitetaan kokonaisuus ja sovitaan useampi päivä, jolloin käymme kaaoksen kimppuun, Päivä kerrallaan, kohde kerrallaan saamme isompaankin urakkaan huikean lopputuloksen aikaiseksi ja tilat kuoriutumaan toimiviksi ja käyttökelpoisiksi.

Lisäpäivä-alennus koskee useampia järjestystyöpäiviä, jotka sijoittuvat kuuden (6) kuukauden sisään aloituspäivästä. Päivien ei tarvitse olla peräkkäisiä.

HEI ME PAKATAAN 65 €/h - minimi 3 h

Elämään tulee syystä tai toisesta muutoksia, jolloin koti on tyhjennettävä ja tavaroille osoitettava uudet kuviot. Kun tarvitset apua tavaroiden läpikäymiseen, karsimiseen ja kenties pakkaamiseenkin tai vaihtoehtoisesti tavaroiden purkamiseen, paikoilleen laittamiseen, kenties myös oikeiden sijoituspaikkojen suunnitteluun, on apu tässä.

Aika harva haluaa raahata mukanaan ylimääräistä tavaraa tai asua kuukausia, jopa vuosia, avaamattomien pahvilaatikoiden kanssa. Pitkään avaamattomat laatikot ovat merkki siitä, että on tullut otettua mukaan tarpeetontakin tavaraa. Karsi turha tavara etukäteen ja helpota muuttoa tai jäämistön käsittelyä.


MIXAA OMA PAKETTI  

minimi 5 h - 375 €, lisätunnit 65 €

Mikäli sinusta tuntuu, että kotisi kaipaa vähän kaikenlaista, voimme myös räätälöidä paketin, joka sisältää järjestämisen lisäksi stailausta ja/tai ylläpitosiivousta. Tällä paketilla minimiaika 5 h. Myös tästä paketista kotitalousvähennys 40 %.