JÄRJESTÄMINEN

AMMATTIJÄRJESTÄJÄ

on järjestämisen asiantuntija, joka yhdessä asiakkaan kanssa luo loogisesti ja systemaattisesti järjestystä ja tilaa, sekä auttaa asiakasta luopumaan turhasta tavarasta. Ammattijärjestäjät auttavat erityisesti kodin, toimiston ja varastojen järjestämisessä sekä ajankäytön hallinnassa.

JÄRJESTÄMINEN AMMATTIJÄRJESTÄJÄN KANSSA ON PAIKALLAAN, KUN

- kodin tai työpaikan tavarapaljous ahdistaa

- komerot, varasto, kellari tai nurkat ovat täynnä tavaraa

- järjestyksenpito on vaikeaa ja tavarat ovat aina hukassa

- edessä on muutto pienempään tai kuolinpesän tyhjennys

- edessä on kahden talouden sovittaminen yhdeksi yhteiseksi taloudeksi

- aikuistuneet lapset jättivät "tyhjän pesän" jälkeensä

- et vain tiedä mistä aloittaa tai mitä tehdä tavarapaljouden kanssa

KUINKA TYÖ ETENEE?

Työ tehdään yhdessä asiakkaan kanssa, ellei toisin sovita. Päätökset poistettavista ja säilytettävistä tavaroista tekee aina asiakas - kannustan ja autan tekemään päätöksiä, olen henkilökohtainen sparraajasi ja tietenkin teen myös käytännön työtä. Yhdessä mietimme ja luomme juuri sinulle sopivat ja toimivat ratkaisut, sekä parhaat keinot ylläpitää tiloja ja järjestystä jatkossa.

Yhteydenottosi jälkeen kartoitamme yhdessä työn sisällön ja tavoitteet joko etänä tai paikan päällä.  Kartoitus on veloitukseton, kesto n. 0,5 - 1 h. 

PALJONKO TYÖHÖN MENEE AIKAA?

Ajankulua määrittelee pääasiassa kaksi asiaa

- kuinka paljon tavaraa on

- kuinka nopeasti teet päätöksiä tavaroiden suhteen: mitä säilytetään ja mitä poistetaan

Maksimi työaika 6 tuntia/päivä. Myös viikonlopuiksi mahdollisuus varata aikoja, hinnoittelu sama päivästä riippumatta.

TUTUSTU PALVELUEHTOIHIN TÄSTÄ

KOTITALOUSVÄHENNYS 40 %. Hinnat sisältävät alv 24 % sekä matkakulut.


KASAT HALLINTAAN

4 h - 260 €

Tässä ajassa ehdimme järjestää kodin pienempiä tiloja, kuten vaatehuoneen tai joitakin kaappeja. Lastenhuone tai pieni varasto mahtuvat tähän aikatauluun. Pienehkö keittiö tai keittokomero kaappeineen. Asiakirjojen tai valokuvien järjestäminen sopii tähän pakettiin mainiosti.

Neljässä tunnissa ehdimme saada paljon näkyvää aikaan, Kenties juuri sen pahimman murheenkryynin taltutetuksi ja takaraivosta pois nakuttamasta. Tästä on hyvä jatkaa järjestetyn tilan ylläpitoa iloisin mielin.

KOTITALOUSVÄHENNYS 40 %. Lisätiedot vero.fi


NURKAT KUNTOON 

 6 h - 390 €

Kuudessa tunnissa ehdimme siistiä ne kirjaimellisesti nurkissa ja tasojen päällä tai sänkyjen alla olevat kasat useammastakin huoneesta tai vaihtoehtoisesti yhden tavarakaaoksessa olevan huoneen. Myös suurempi vaatehuone tulee kuin uudeksi näissä aikapuitteissa. Keittiön isompikin kaaos mahtuu tähän aikarajaan, jos pinnat itsessään eivät vaadi erityistä huomiota. Työ tehdään yhtäjäksoisesti saman päivän aikana.

Kuuden tunnin urakka on melkoinen suoritus ja sen jälkeen voit ylpeänä ihastella aikaansaannoksia ja jatkaa kirjaimallisestikin puhtaalta pöydältä eteenpäin.

KOTITALOUSVÄHENNYS 40 %. Lisätiedot vero.fi


KAAOKSESTA KODIKSI

 Yli 10 tunnin työt: ensimmäiset 10 tuntia 60 €/h jonka jälkeen 55 €/h 

Kun koti on hieman suuremmassa kaaoksessa ja/tai järjestettäviä huoneita tai tiloja on useita, tämä on sinun pakettisi. Kartoitetaan kokonaisuus ja sovitaan useampi päivä, jolloin käymme kaaoksen kimppuun, Päivä kerrallaan, kohde kerrallaan saamme isompaankin urakkaan huikean lopputuloksen aikaiseksi ja tilat kuoriutumaan toimiviksi ja käytännöllisiksi.

KOTITALOUSVÄHENNYS 40 %. Lisätiedot vero.fi


HEI ME PAKATAAN

65 €/h - minimi 3 h

Elämään tulee syystä tai toisesta muutoksia, jolloin koti on tyhjennettävä ja tavaroille osoitettava uudet kuviot. Kun tarvitset apua tavaroiden läpikäymiseen, karsimiseen ja pakkaamiseen tai vaihtoehtoisesti tavaroiden purkamiseen, paikoilleen laittamiseen, kenties myös oikeiden sijoituspaikkojen suunnitteluun, on apu tässä. 

Katso myös kokonaisvaltainen paketti: Mixaa oma paketti

Aika harva haluaa raahata mukanaan ylimääräistä tavaraa tai asua kuukausia, jopa vuosia, avaamattomien pahvilaatikoiden kanssa. Pitkään avaamattomat laatikot ovat merkki siitä, että on tullut otettua mukaan tarpeetontakin tavaraa. Karsi turha tavara etukäteen ja helpota muuttoa tai jäämistön käsittelyä.

KOTITALOUSVÄHENNYS 40 %. Lisätiedot vero.fi


YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. 


Olen Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen
Olen Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen